Ik was onzeker over de balans werk-privé. Bij SJKI valt alles gewoon in z'n plooi! - Liesbeth Vansteenkiste, geriatrisch verpleegkundige

Vacatures

De handafdruk van SJKI

Goesting in gedreven zorg en ondersteuning

Als kleinschalig, regionaal en JCI geaccrediteerd ziekenhuis bieden we professionele en kwalitatieve zorg aan. Het ziekenhuis maakt deel uit van het E17-ziekenhuisnetwerk. We bieden elke patiënt persoonlijke, kwaliteitsvolle, veilige en warme zorg aan. Deze zorgverlening vertrekt vanuit de noden van de patiënt en wordt multidisciplinair georganiseerd. 
Het ziekenhuis is vlot bereikbaar zowel per fiets, trein als met de auto en beschikt over een ruime (personeels)parking.

Een warm team waarin je jezelf kan ontwikkelen

Onze toegewijde artsen en medewerkers vormen ons kostbaarste kapitaal. Na je inwerkingstraject bieden we je verder vorming en ondersteuning aan om zo een professionele zorgverlening te garanderen. Samen werken we aan de uitbouw van een stimulerende werkomgeving. We zetten in op collegialiteit en teambuilding waarbij gemoedelijkheid ons kenmerkt. Elke medewerker is een unieke en evenwaardige schakel in onze dienstverlening.

Voel je goed in je vel

We organiseren sporten met collega’s, gezonde voeding in onze Bistro, teambuilding, personeelsreis, personeelsfeest, fietsvergoeding, gezondheidsscan, VIP ontbijt op de dag van de medewerker … omdat we bekommerd zijn om de gezondheid, het welzijn van onze medewerkers en willen inzetten op de balans tussen werk en privé.

Met wie kan je bij je sollicitatie in contact komen?

  Greet Hoedt

  Verantwoordelijke personeelsdienst

  Bernard Ceriez

  Algemeen directeur

  Dr Greet Luyckx

  Hoofdarts

  Steve Lervant

  Directeur zorg

  Sarah Degryse

  Directeur facilitaire diensten en ICT

  Marnic Dierick

  Administratief financieel directeur

  An Vanderjeught

  Zorgmanager

  (interne, geriatrische en moeder-kind zorg en paramedici)

  Hilde Segaert

  Zorgmanager

  (chirurgische en kritische diensten, medische beeldvorming en labo)

  Kathleen Weedaege

  dienstverantwoordelijke keuken

  Stephanie Calmeyn

  Dienstverantwoordelijke aankoop en schoonmaak

Warme zorg sinds 1924
Medewerkers 600
Artsen (eigen & toegelaten) 94
patiënten behandeld in (dag)hospitalisatie in 2019 + 24 700
Erkende bedden 271

Gebeten door onze job

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz